Halloween vozilaPročitali ste naš tekst o kolekciji bizarnih kostima, odabrali nešto za sebe i spremni ste za odlazak na Halloween tulum, ali vam je automobil preobičan za vaš uvrnuti "look"? I za to nudimo rješenje u obliku fotografija koje bi vas mogle inspirirati za preinake i maskiranje vašeg metalnog ljubimca. Bilo da ste se maskirali u sportaša, lopova, ubojicu, vješticu ili samo u idijota, sam' što nije automoto-modni guru ima nešto za vas.

ŠtiklamobilObožavate štikle (što je čudno ako ste muškarac), ali uvijek vas nažuljaju, nespretne su za hodanje i samo vam stvaraju probleme? Halloweenska večer prava je prilika da prezentirate vašu novu štiklu s petom visine gotovo dva metra. Samo vozite s oprezom u zavojima i nema sumnje kako će vaše prometalo baciti sjenu na sve ostale goste na tulumu, kao i na njihove automobile.



Mini Porsche za patuljkeUkoliko ste neobično niski rastom ili vam je omiljeni filmski junak Mini Me, odlazak na tulum u Porscheu koji se skupio prilikom pranja pravi je potez. Atraktivan izgledom, a dovoljno kompaktan za jednostavno parkiranje, idelno je prijevozno sredstvo, a u njemu se rado voze i osobe kostimirane u vrtne patuljke.



Dvije bube bolje su od jedneVozilo nastalo spajanjem dvije VW bube idealan je izbor za blizance koji će zajedno otići na tulum. Prednosti ovakve zanimljive "sijamski blizanac" bube neslućene su, iako ih još nismo u potpunosti otkrili. Zapravo, jedino što nam pada na pamet kao korisno u ovoj izvedbi je što na krovu vozite cijelu kolekciju rezervnih dijelova za slučaj da neštu u pogonskoj bubi crkne.



Glup i Gluplji psetoEvo automobila koji bi dobro odgovorao uz gotovo svaki kostim, pogotovo ako odjelo naglašava debilnu stranu vašeg karaktera. Naime, legendarni kombi proslavljen je važnom ulogom u filmu Glup i Gluplji, a zasigurno ćete i vi bit ipočašćeni brojnim uvredljivim epitetima odvedete li ovo "pseto" u šetnju gradskim prometnicama.



BasketballmobilEvo nešto za košarkaše i sve one koji u običnim automobilima nikada nemaju dovoljno mjesta za glavu! Opet se radi o VW bubi koja je ovaj put opremljena "kapom" u obliku košarkaške lopte. Osim što dizajnom lopte jasno dajete do znanja koji sport volite, iznad glave imat ćete mjesta čak i ako ste visoki tri metra, a na suvozačkom mjestu udobno će se smjestiti vaša djevojka maskirana u Marge Simpson.



Retardo maca spremna za spolni odnosNedostatak mašte i kreativnosti nekoga s previše vremena doveo je do ovog grozovito ružnog vozila. Mačka koje bi se i mala djeca uplašila bolesno zelenih očiju i repa podignutog u položaj "uđi u mene" dok se zavodljivo oblizuje dovoljno je nastrana da se, umjesto u promidžbene svrhe, koristi kao Halloween vozilo. Ukoliko poznajete autora ove debilane, platite mu piće, zaslužio je.



BatmobileEvo i modela za nostalgičare, ljubitelje stripova i treša iz prošlog stoljeća. Da, to je batmobil iz legendarnog serijala o Batmanu i njegovom potrčku Robinu. Prometalom nalik splavu kriminalce je moguće uhvatiti samo u svijetu mašte i na TV-ekranima, ali nema sumnje kako će ovo vozilo od svakog Hrvata učiniti instant heroja i zvijezdu.



Smart motociklUkoliko posjedujete Smart vjerojatno i sami proklinjete odluku što ste kupili preskupi Swatch sat na četiri kotača, evo savjeta da od kutije za cipele napravite nešto zanimljivo. Jednostavnom naljepnicom nezanimljivo, tromo, nesigurno i ružno vozilo postaje nešto novo - postaje motocikl, a motocikli su "cool". Maskirajte se u bajkera i čak će i Smart s ovakvom naljepnicom izgledati, ne možemo reći lijepo, ali manje ružno.



Hello Kitty katastrofaOvaj model zasigurno nije uniseks, a vjerojatno je očito kako su mu sklonije žene. S obzirom da postoji Hello Kitty sve, zašto ne bi postojao i automobil? Uz pravi kostim i masovnu upotrebu Hello kitty modnih dodataka, ovo je prometalo pravi izbor za večernji izlazak pod maskama. Naravno, nije izvjesno da će bilo koji frajer ući ovakav automobil, a ukoliko i pristane na vožnju s vama, vjerjatno je gay pa ništa od akcije.



Fiat MultiplaZa kraj donosimo dva prijedloga za vozila koja se čak i mogu vidjeti na našim prometnicama, a prvi od njih je Fiatova Multipla. Famozno ružan automobil nalazi se na prestižnoj listi megaružnih prometala i po našem bi mišljenju zaslužio i titulu najružnijeg da se nikada nije proizveo Yugo. U svakom slučaju, Fiat Multipla sramotna je sama po sebi, a za večer maskiranja dobro će ići uz svaku odjevnu kombinaciju ili kostim, ukoliko ste mentalno nestabilni ili slijepi.



Nepouzdan i ružan - Yugo cabrioŠećer na kraju, neponovljivi Yugo u sve samo ne atraktivnoj i zavodljivoj kabrio izvedbi. Rijetki bi rekli da se Yugu može prišit mnogo "naj" epiteta, ali Yugo je definitivno najružnije, najnesigurnije, najnepouzdanije, najhrđavije i najnepotrebnije vozilo u povijesti motoriziranih četverokotačnih prometala. Kao i u slučaju Fiat Multiple, oči prolaznika suigurno će vas pratiti zaputite li se na Halloween zabavu u ovom kabrioletu, a podrugljivi osmijesi su zajamčeni. Najveći nedostatak cabrio izvedbe srpske katastrofe je nedostatak grijanog stražnjeg stakla pa za guranje preporučujemo upotrebu rukavica.
Janko
30.10.2008. u 17:19 • 4 KomentaraPrint#